Členství pro sportovce

Cílem Českého svazu z.s.

je vytvoření komunity talentovaných sportovců, kterým se dostává té nejlepší možné podpory pro maximální rozvoj jejich potenciálu. Značka Český svaz parkouru z.s. nese myšlenku zajistit sportovcům na jednom místě veškeré služby potřebné k bezpečnému výkonu sportovní činnosti, marketingové podpoře, mediálnímu zviditelnění a finančnímu zabezpečení, jehož nedílnou součástí je aktivní podpora sportovního sponzoringu, vyhledávání dotací, vyjednávání partnerství a slev pro sportovní i mimosportovní aktivity, včetně nákupu zboží a služeb za zvýhodněné ceny.

Samozřejmostí je plný manažerský servis, zastupování sportovců a široká škála konzultačních a poradenských činností napříč různými obory.Český svaz parkouru z.s. je servisním partnerem sportovců, kterým zajišťuje služby a produkty dle přání a aktuálních požadavků daného sportovce.

Vyhledáváme nejlepší podmínky pro podporu a rozvoj sportovní činnosti, směřující k vytvoření perfektního zázemí pro jakéhokoliv sportovce, bez ohledu na jeho věk, pohlaví, výkonnost, zkušenosti, rizikovost, či náročnost provozovaného sportu zkrátka neklademe žádné překážky, ale naopak!

Neustále rozšiřujeme funkční servis, který sportovcům garantuje výhody během aktivní sportovní činnosti. Myslíme na sportovce i v okamžiku, kdy ukončí svou profesionální sportovní kariéru a zajišťujeme profesní uplatnění talentovaných sportovců ve vybraných oborech.

První krok je na Vás, zaregistrujte se!

Vstup do Českého svazu parkouru z.s. není omezen naprosto žádnými kritérii a každému sportovci se u nás dostane velmi individuálního přístupu a přátelského zacházení. Abychom se o Vás dozvěděli, zaregistrujte se do týmu sportovců. Vytvořte si přehledný profil sportovce a upoutejte na sebe pozornost, využijte jedinečných nástrojů propagace sportovce.

Vyplňte o sobě co nejvíce informací, zvýšíte si tak šanci, že zaujmete případného sponzora, nebo manažera Český svaz parkouru z.s., který Vám pomůže s oslovením sponzorů nebo sám nabídne a dojedná dlouhodobou spolupráci včetně uzavření sportovního sponzoringu.

Máte-li talent nebo jste-li něčím výjimeční,vytvořte si u nás profil sportovce.

Pomůžeme Vám se zviditelnit, budete více na očích svým fanouškům, široké veřejnosti i potencionálním sponzorům.

Hledáme lidi s příběhy, které chceme dál rozvíjet.

Podporujeme i méně známé sporty. Podílíme se na kampaních a projektech, podporující například extrémní sportovce. Společně prezentujeme tento sport široké veřejnosti v tom nejlepším světle.

Vyzdvihujeme talent extrémních sportovců, jedinečné umění vyjádření a prezentace své osobnosti a neustálou chuť překonávat své limity. Dokazujeme, že limity se dají bořit v jakémkoliv věku, na jakémkoliv místě, v jakoukoliv dobu.

Sportovat se má srdcem, mysl má být naprosto koncentrovaná a bez limitů. Jednoduše jděte do toho.